Spektron UV

Små og store UV-systemer for vannmengder opp mot 1 480 m3/h. Serien består av 12 modeller i ulike størrelser.

Små og store UV-systemer for vannmengder opp mot 1 480 m3/h. Serien består av 12 modeller i ulike størrelser.

Alle modellene er typegodkjent av Folkehelsa for bruk i vannverk og tillater uttak av signaler til SD-anlegg via rekkeklemmer i styreskapet. Kjennetegnes ved ny teknologi som gir optimale hydrauliske forhold gjennom kammeret og derigjennom færre lamper per m3 desinfisert vann.

Quadron UV

Xylems Wedeco Quadron er ekspertenes valg når de ser etter markedets beste løsning for UV-desinfeksjon, og som krever minimalt med plass.

Quadrons kompakte design skyldes en kraftig pakke av ekstremt kraftige mellomtrykks UV-lamper, og en effektivt design i forhold til hydraulikk. Det kompakte designet gjør at Quadron passer inn på de fleste steder. Quadrons desinfeksjonskraft er garantert gjennom de strengeste tester for verifikasjon av effekt, henholdsvis UVDGM og DVGW.

Quadron er et medium trykks aggregat med kapasitet fra 600-4000 m3/time.

Følgende modeller finnes:
Quadron 600
Quadron 1200
Quadron 3000

Duron UV

Nytt og effektivt UV-system for desinfeksjon av avløpsvann.

Den unike løsningen med plasseringen av UV-lampene i forhold til vannstrømmen er det som har gjort Duron til en suksess. Plasseringen av UV-lampene er også svært servicevennlig. Lampene er plassert 45 grader på skrå. Kvartsglassene utenpå UV-lampene er utstyrt med runde trykkdrevne viskere som sørger for en problemfri drift i en krevende vannkvalitet.