Oxytech

Den velkjente Oxytech oksygeninnblanderen fra Sterner lanseres nå i en ny og forbedret utgave. Flere størrelser er nå tilgjengelig i en plug-and-play versjon. Oxytech produseres nå i PE, og alle pumpehjul er utført i bronse, noe som gjør den velegnet også til sjøvann. Den nye serien har en forbedret intern injektor, mer avansert nivåregulering, forbedret styreskap, alle komponenter sertifisert for oksygen og kan leveres med pumpedeksel for utendørs montering.

Sterner AS leverer komplette systemer for automatisk oksygenering av vannet, gjerne kombinert med annet utstyr for å regulere vannkvaliteten. Vi har systemer både for total oksygenering av vannstrømmen og direkte oksygenering i oppdrettskar. Vi leverer deler og pakkeløsninger, med oksygengeneratorer, fordelingssystem, innblanding, nød-oksygenering og automatikksystem med overvåkning og regulering. Vi opplever at flere og flere oppdager økonomien i å produsere oksygen selv.

Mazzei injektorer

Mazzei har i løpet av de siste 40 årene utviklet injektorer som har gitt gode løsninger på utfordringer innen vann- og avløp inne kommunale, industrielle og jordbruksanvendelser, samt bidratt til løsninger på desinfeksjon og sanitærproblemer innen en rekke områder.

Mazzei venturi-injektorer er differensialtrykksinjektorer med interne blandingsvinger. Overlegenheten ved Mazzei-produktene skyldes det unike, patenterte designet som maksimerer injeksjonseffektiviteten, sugekapasiteten og blandingsevnen. Driftskostnadene til Mazzei-injektorene er derfor lavere enn mindre effektive systemer, og Mazzei-injektorer er i stor grad problemfrie fordi de ikke har bevegelige deler.

Hvordan fungerer en Mazzei® Venturi injector
Når trykksatt vann kommer inn i injeksjonsinnløpet, er det innsnevret mot injeksjonskammeret og endres til en høyhastighets jetstrøm. Økningen i hastighet gjennom injeksjonskammeret resulterer i en reduksjon i absolutt trykk, noe som skaper et vakuum, hvorved et tilsetningsmateriale kan trekkes inn gjennom sugeporten og føres inn i vannstrømmen. Da strålestrømmen diffunderes mot injektorutløpet, blir hastigheten redusert og den omdannes til lavere trykk energi.

PVDF er en avansert termoplast som overgår andre typer, inkludert PVC, polypropylen og polyetylen
• Sterkere / Høytrykks- og temperaturhåndteringsfunksjoner
• Motstandsdyktig mot ozon
• Større kjemikalieresistens / Resistent mot klor, svovelsyre og salpetersyre
• Slitasje og slitesterk
• Sollys (UV) motstandsdyktig

Point Four diffusorer

Diffusorer som tåler sjøvann - samt både lavtrykk og - høytrykk - basert på mikrobobler

Disse mikroboble diffusorer er blant de mest effektive diffusorene som er tilgjengelige. Dette gjør at du kan øke utbyttet mens du kontrollerer kostnaden for dyre gasser. Laget av førsteklasse materialer og underlagt streng testing, gir Micro Bubble Diffusers høy ytelse og pålitelighet.

Point Four mikroboble diffusorer bruker en spesialutviklet, ultrafin porøs keramisk plate som produserer en sky av ekstremt fine bobler på ca. 100-500 mikron. Dette er langt bedre enn airstones, porøse slanger eller membrantype design. Den flate plateutformingen sikrer ensartede bobler over hele overflaten og minimaliserer sammensmelting av bobler, for å oppnå en absorpsjonshastighet på over 80%, avhengig av dybde og strømningshastighet. Boblingstrykk er 25 til 35 psi. (1,7 til 2,4 bar).

En av de mest effektive mikroboble diffusorene tilgjengelig.
Robuste konstruksjons-keramiske plater satt i en stiv aluminiumsbase med solidbrass tilkoblingsbeslag.