Neste generasjon CO2-lufter

Vi presenterer nå neste generasjons CO2-lufter. Rett og slett den mest effektive på markedet!

Dette er en selvrensende lufter av kaskadetypen. Den virker med medstrøms luft og vannstrøm. Fyllingsmedia er konstruert av horisontale lag av PP-paneler, hver med mange små kanaler som kaskaden av vann må passere gjennom. Denne vannkaskaden gjennom panelene akselererer luftstrømmen i samme nedoverretning samtidig som kraftig turbulens gjør gassutvekslingen fra vann til luft effektiv.

CO2-lufteren virker uten luftvifte. Men for innendørs installasjon, hvor det er viktig å evakuere luft med høyt CO» innhold, er lufteren utstyrt med en aksialvifte. Designet er modulbasert, noe som reduserer tilvirkningskostnadene og letter installasjonsarbeidet på eksisterende anlegg. Systemet består av en eller flere toppdistribusjonsmoduler, fyllingsmediemoduler og når installasjonen er komplett i egen enhet er det også en tankmodul. Modulen produseres i to standard lengder; den korte har en maksimal kapasitet på 1500 l/min og den lengre 3000 l/min.

 

Scroll to top