Aqua Nor 2017

Vinner av Innovasjonsprisen 2017!

Vi er stolte av å representere Ace Aquatec som utkonkurrerte de andre finalistene til Innovasjonsprisen 2017.

Teknologien går ut på at man bedøver fisken 100% og gjør den bevisstløs før den slaktes. Dette er et humant system som har tatt nesten 10 år å utvikle.

Les mer på www.kyst.no her

Vi gleder oss til å være utstiller på Aqua Nor i år, og håper vi ser deg i Trondheim 15. – 18. august. Du finner oss på stand D-324, her stiller vi ut våre nyeste produkter og teknologier.

Vi har flere spennende ting på gang, men ett produkt som er spesielt i vinden for tiden er et system for bedøving av slaktefisk før pumping, en stunner. Vi representerer Ace Aquatec som er en av finalistene til Innovasjonsprisen i år. Les pressemeldingen fra Aqua Nor her

Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Her presenteres alle nyheter av betydning for næringen. Messen har mellom 15 000 og 20 000 besøkende hvert år.

Under messedagene kan både utstillere og besøkende oppleve seminarer, foredrag, debatter, studentdag, mat, sosiale arrangementer og det siste av teknologi til akvakulturnæringa.
Besøkende kan forhåndsregistrere seg her.

Scroll to top