Vi tar smittevern på alvor!

Hverdagen er endret for de fleste, og det er mange som kontakter oss om dagen og lurer på hvordan driften hos Sterner påvirkes av Covid-19. Vi leverer produkter og tjenester som er kritiske for mange av våre kunder, og dere skal være trygge på at Sterner er operative også i disse tider.

Du som kunde er helt avhengig av dine ressurser, både de menneskelige og det teknologiske. Produksjon og drift på anlegg må holdes i gang, og det er svært viktig for oss å ta dette på alvor. Smittevern er derfor en selvfølge nå om dagen.

Du skal være trygg på at vi tar dette seriøst, og at vi vet hvor kritisk det er om smitte bryter ut på ett anlegg. Vi i Sterner tar alle forhåndsregler både i egen produksjon og ute på serviceoppdrag.

Beredskap som normalt

Sterner AS vet hvor kritisk driften av anleggene er, og ser på smittevern som en selvfølgelighet i disse dager

I disse tider er det mange av våre kunder og samarbeidspartnere som uttrykker uro for sine anlegg. Hva om noe kritisk skulle skje, får vi da den nødvendige bistanden som normalt?

Det er viktig for oss at dere føler dere trygge på at Sterner fremdeles har beredskap som normalt, og samtidig også føler dere trygge på at vi tar smittevern på alvor når vi gjør nødvendige service på anlegg.

Det er vår jobb å sørge for at våre kunder og samarbeidspartnere får den hjelpen de trenger, slik at deres produksjon kan gå som normalt. Vi i Sterner er beredt til å rykke ut både på service og til å sende varer og utstyr dere måtte behøve.

Hos oss får du fremdeles hjelpen du trenger, vår visjon er «Best der det gjelder» – og den står også stødig i vårt arbeid i disse tider.

Kontakt oss gjerne hvis dere har spørsmål eller ønsker å kartlegge retningslinjer for samarbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top