Sterner fyller 30 år!

Med vannbehandling som fokus siden begynnelsen av 1990 tallet – kan vi i år feire hele 30 år siden selskapet ble grunnlagt!

Vi har kommet en lang vei siden den spede begynnelsen, og er veldig stolte av selskapet i sin nåværende form.

Utviklingen

Det begynte i sin tid med fokus på komponenter innen vannbehandling, som oksygenering og UV. Ettersom kunnskapen i feltet vokste i takt med selskapet, har også spekteret av tjenester vi leverer utviklet seg. I dag leverer vi store prosessanlegg blant annet innen RAS teknologi – og banebrytende teknologi innen slambehandling og biogassutvikling.

Vår Adm. Direktør, Bjarne Pettersen, kom inn i Sterner i 1993, og er fremdeles vår eminente leder den dag i dag. Han har styrt skuta stødig i alle disse årene, og sørget for at vi i dag besitter en stab med enorm kompetanse innen sine fagfelt.

Kompetanse i hele Norge

Med kontorer i Porsgrunn, Ski, Bergen og på Leknes i Lofoten er vi i dag hele 60 ansatte fordelt fra nord til sør i Norge. Ledelsens strategi har hele tiden vært å ansette de som er best i sitt felt, noe som nå viser en solid kultur i selskapet, som gjenspeiles av gleden for faget og driven for hele tiden å utvikle nye systemer som er bærekraftige både økonomisk og miljømessig.

Best der det gjelder!

I dag er Sterner det største norskeide selskapet innen vannbehandling – og vår visjon er å være best der det gjelder. Vi skal ikke kunne alt om alt, men vi skal være best på det vi kan – nemlig teknologi for rent vann!

Vi har mange spennende veier fremfor oss – og vet at vi er godt rustet til en fremtid som krever at man hele tiden fornyer og tenker litt utenfor boksen. Vi gleder oss til de neste 30 årene, og er spente på å se hva de har å by på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top