Velkommen til Sterners fagseminar på AquaNor 25. august 2021!

Vi inviterer til et spennende fagseminar i forbindelse med årets store begivenhet i Trondheim. Her vil vi gå nærmere inn i vår teknologi innen akvakultur og tar et dypdykk i hva som gjør at den høster utelukkende gode resultater.

Fagseminaret finner sted på Clarion Hotel Trondheim, og vi begynner kl. 16 med litt snacks og mingling, før vi setter i gang med det faglige kl. 16:30-18:00.

Meld din interesse til din kontaktperson, eller send en epost til ig@sterneras.no. Merk eposten med Fagdag AquaNor 2021.

Program:

16:00 – Snacks, bobler og mingling utenfor konferanserommet

Daglig Leder, Bjarne E. Pettersen

16:30 – Velkommen

 

 

 

 

 

Stian Johnsen

16:40 – SternerRAS

Sterner har utviklet et helt unikt RAS system med svært høy tilvekst og en fôrfaktor helt ned mot 0,7! Stian Johnsen vil fortelle litt om hvordan Sterner jobber frem RAS design som gir deg mest igjen for investeringen.

 

 

 

Dr. Anthony J. Dinning

16:55 – God vannkvalitet = god økonomi

Dinning har forsket og jobbet med vannbehandling i mange år. Han vurderer daglig Sterners teknologiske sammensetning og hvordan Sterners teknologi gir fisken det beste vekstmiljøet. Vannkvaliteten er nøkkelen til suksess.

 

 

 

Mauricio Espinoza

17:10 –  Sterner Automasjon

Mauricio Espinoza står i front i utviklingen av et automasjonssystem som trygt lar deg styre og overvåke ditt anlegg kontinuerlig, slik at du til enhver tid har kontroll på alle de viktige nøkkelparameterne i ditt anlegg.

 

 

 

Robert Eliassen

17:25 –  Sterner Slambehandling og Biogass 

Sirkulærøkonomi og bærekraft i praksis. Robert Eliassen er leder for Sterners slambehandling- og biogass avdeling, og vil ta deg gjennom hvordan nyskapende teknologi sørger for at slammet fra oppdrettsanlegg forvaltes videre som en viktig ressurs for anlegget og inn i det norske landbruket som organisk gjødsel.

 

 

 

Jan Munkvold

17:40 – Sterner Maritim

Skånsom og riktig behandling av fisken under transport. Sterner leverer komplette vannbehandling og desinfiseringspakker for brønnbåter. Her får du inngående informasjon om hvordan vi sikrer fiskens helse under transport.

 

 

 

Det vil være tid til spørsmål og gode diskusjoner underveis i seminaret.

OBS! Begrenset med plasser, vær raskt ute med å sikre deg plass. Meld din interesse til din kontaktperson, eller send en epost til ig@sterneras.no. Merk eposten med Fagdag AquaNor 2021.

Velkommen!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top