Møt oss på AquaNor 2021!

24. – 27. august går årets AquaNor av stabelen i Trondheim spektrum. I over 40 år har messen vært et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25 000 besøkende fra opp til 80 nasjoner.

Vi vil være på plass på stand nr. D-342 på AquaNor

Vi vil selvsagt være tilstede på messen, med vår største stand hittil, klare for å presentere vår innovative teknologi for deg. Vi tar alle nødvendige smitteverntiltak, og gleder oss til å møtes fysisk etter lang tid på hver vår kant det siste halvannet året.

På vår stand vil du bli presentert for våre teknologier innen RAS, slambehandling og biogass, automasjon og vannbehandling for brønnbåter, i tillegg til mye mer.

Du finner oss på stand D-342 i Trondheim S

Sterners fagseminar under AquaNor 2021

Onsdag 25. august ønsker vi velkommen til Sterners fagseminar, her vil vi gå dypere inn i teknologien vår innen teknologi for rent vann. Programmet, påmelding og detaljer for fagseminaret kan du lese mer om her.

Vi gleder oss til å endelig treffes fysisk igjen

Vi ser frem til å endelig igjen få treffe kunder og samarbeidspartnere på årets viktigste uke, og gleder oss til å så av en hyggelig prat i hall D, stand D-342.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top