AquaTraining Settefisk 2018

Skretting inviterer til AquaTraining Settefisk for settefiskprodusenter over hele Norge fra 27. oktober til 3. november. Som tidligere vil stedet være Gran Canaria, denne gange på hotell Lopesan Costa Meloneras.
Som vanlig forventes en solfylt uke med faglig påfyll, relasjonsbygging og erfaringsutveksling. Det vil blir et variert faglig program. Det vil blant annet inneholde foredrag av Martin Haugmo Iversen fra Nord Universitet, AquaGen, Sterner, PatoGen og Skretting. Seminaret vil gå av stabelen fra mandag til torsdag mellom 08:30-14:00.Det blir avreise fra flere flyplasser i Norge.
Se flytider for detaljert informasjon.Pris: (inkluderer halvpensjon; frokost, middag og drikke).
Deltaker i dobbeltrom: 10 490,-  Deltaker i enkeltrom: 13 990,-  Ledsager: 15 990,-
Påmeldingsfrist 17. august.
Meld deg på ved å klikke her. Vær tidlig ute, det er begrenset antall plasser.
Påmelding er bindende. Hvis det er ønskelig kan det kjøpes avbestillingsforsikring til 195,- pr. person. gjennom Apollo. Forsikringen omfatter ulykke/sykdom som oppstår kort tid før avreise.
Flere godbiter blir lansert etterhvert. Følg med på Facebook gruppen AquaTraining Settefisk 2018 for siste nytt. Ta kontakt med prosjektleder Marita Sirevaag ved spørsmål, tlf: 94 16 21 00 mail: marita.sirevaag@skretting.com.

Sterner til NorFishing 2018!

Nor-Fishing har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeri-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 15.000 besøkende fra opptil 50 nasjoner. Her presenteres alle nyheter av betydning for næringen.

Fiskerinæringen har hatt en voldsom utvikling i løpet av disse årene, og teknologi, prosesser og tjenester knyttet til fangst, foredling, transport og salg blir vist på Nor-Fishing. Alle de viktigste fiskerinasjonene er til stede enten som utstillere, besøkende eller i offisielle delegasjoner.

Les mer om Sterners løsninger for det maritime marked.

Sterner blir å finne på stand nr. T-240.

Les om NorFishing

Vinner av Innovasjonsprisen 2017!

Vi er stolte av å representere Ace Aquatec som utkonkurrerte de andre finalistene til Innovasjonsprisen 2017.

Teknologien går ut på at man bedøver fisken 100% og gjør den bevisstløs før den slaktes. Dette er et humant system som har tatt nesten 10 år å utvikle.

Les mer på www.kyst.no her


Vi gleder oss til å være utstiller på Aqua Nor i år, og håper vi ser deg i Trondheim 15. – 18. august. Du finner oss på stand D-324, her stiller vi ut våre nyeste produkter og teknologier.

Vi har flere spennende ting på gang, men ett produkt som er spesielt i vinden for tiden er et system for bedøving av slaktefisk før pumping, en stunner. Vi representerer Ace Aquatec som er en av finalistene til Innovasjonsprisen i år. Les pressemeldingen fra Aqua Nor her

Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Her presenteres alle nyheter av betydning for næringen. Messen har mellom 15 000 og 20 000 besøkende hvert år.

Under messedagene kan både utstillere og besøkende oppleve seminarer, foredrag, debatter, studentdag, mat, sosiale arrangementer og det siste av teknologi til akvakulturnæringa.