GSO ozone generators

Wedeco GSO Serie ozongeneratorer brukes med stor suksess til både desinfeksjon og oksydasjon av alle typer prosessvann i så vel industri, laboratorier og pilotanlegg.

Wedeco GSO-serien av ozongeneratorer er designet for å produsere ozon med en høyere konsentrasjon (anode 13% vekt) på en mer effektiv måte.

GSO-generatorene leverer det høyeste ozonvolumet ved lavest energiforbruk. Alle systemparametere måles og visualiseres for å sikre en sikker og pålitelig drift. Resultatet er maksimal ozonproduksjon, minimale driftskostnader og en utmerket grad av pålitelighet.

Ozongenerator SMOevo

SMOevo er konstruert for å være det beste valget for alle bruksområder.

Wedecos SMOevo serie av ozongeneratorer kombinerer maksimal fleksibilitet og pålitelighet for små til mellomstore ozonkapasiteter. Ozongeneratorsystemet og kontrollenheten kan kombineres og suppleres med diverse tillegg som muliggjør prosjektspesifikke tilpasninger for nesten alle bruksområder.

SMOevo ozongeneratorer produseres i to forskjellige utgaver: 1) Greenline med maksimal energieffektivitet og lave livstids driftskostnader og 2) den noe rimeligere Smartline. Uavhengig av hvilken utgave som velges, så finnes det alltid en SMOevo som dekker kundens behov.