Oxytech

Den velkjente Oxytech oksygeninnblanderen fra Sterner lanseres nå i en ny og forbedret utgave. Flere størrelser er nå tilgjengelig i en plug-and-play versjon. Oxytech produseres nå i PE, og alle pumpehjul er utført i bronse, noe som gjør den velegnet også til sjøvann. Den nye serien har en forbedret intern injektor, mer avansert nivåregulering, forbedret styreskap, alle komponenter sertifisert for oksygen og kan leveres med pumpedeksel for utendørs montering.

Sterner AS leverer komplette systemer for automatisk oksygenering av vannet, gjerne kombinert med annet utstyr for å regulere vannkvaliteten. Vi har systemer både for total oksygenering av vannstrømmen og direkte oksygenering i oppdrettskar. Vi leverer deler og pakkeløsninger, med oksygengeneratorer, fordelingssystem, innblanding, nød-oksygenering og automatikksystem med overvåkning og regulering. Vi opplever at flere og flere oppdager økonomien i å produsere oksygen selv.

Mazzei injektorer

Mazzei har i løpet av de siste 40 årene utviklet injektorer som har gitt gode løsninger på utfordringer innen vann- og avløp inne kommunale, industrielle og jordbruksanvendelser, samt bidratt til løsninger på desinfeksjon og sanitærproblemer innen en rekke områder.

Mazzei venturi-injektorer er differensialtrykksinjektorer med interne blandingsvinger. Overlegenheten ved Mazzei-produktene skyldes det unike, patenterte designet som maksimerer injeksjonseffektiviteten, sugekapasiteten og blandingsevnen. Driftskostnadene til Mazzei-injektorene er derfor lavere enn mindre effektive systemer, og Mazzei-injektorer er i stor grad problemfrie fordi de ikke har bevegelige deler.

Hvordan fungerer en Mazzei® Venturi injector
Når trykksatt vann kommer inn i injeksjonsinnløpet, er det innsnevret mot injeksjonskammeret og endres til en høyhastighets jetstrøm. Økningen i hastighet gjennom injeksjonskammeret resulterer i en reduksjon i absolutt trykk, noe som skaper et vakuum, hvorved et tilsetningsmateriale kan trekkes inn gjennom sugeporten og føres inn i vannstrømmen. Da strålestrømmen diffunderes mot injektorutløpet, blir hastigheten redusert og den omdannes til lavere trykk energi.

PVDF er en avansert termoplast som overgår andre typer, inkludert PVC, polypropylen og polyetylen
• Sterkere / Høytrykks- og temperaturhåndteringsfunksjoner
• Motstandsdyktig mot ozon
• Større kjemikalieresistens / Resistent mot klor, svovelsyre og salpetersyre
• Slitasje og slitesterk
• Sollys (UV) motstandsdyktig

Point Four diffusorer

Diffusorer som tåler sjøvann - samt både lavtrykk og - høytrykk - basert på mikrobobler

Bånn gass eller stripping på sekunder med nytt sammenføybart system. Trac Lock er et diffusorsystem for tilsetning eller fjerning av gasser i vann. Gasstilførselen skjer gjennom effektive mikro-porer i diffusorelementer, støpt ned i en ramme av slagfast plast. Plastrammen beskytter elementene mot støt og gir 100 % sjøvanns - bestandighet. Med en enkel ny vri og lås-system på endene har du frihet og fleksibilitet til å bygge den kapasitet du vil ha.

Med Trac Lock setter du sammen de antall enheter som gir den virkningen du ønsker å oppnå. Ved behov for mer eller mindre effekt kan du koble på eller koble fra. Måler du gassmengden i vannet ser du straks hvordan det ligger an, og kan styre virkningen slik du vil.

Tilsette eller fjerne gasser
Høy kapasitet og god gassoppløsning gjør Trac Lock til en god løsning til de fleste former for lokal tilsetting eller fjerning av gasser - enten det er ekstra oksygenering i kar, på luserammer eller for fjerning av overflødige eller skadelige gasser. Med kun en standard størrelse får du effektivt lagerhold og minimalt med reserve deler. Ved skade på diffusor kasseres kun skadet del. Skrått formete kanter øker stabilitet ved høy vannhastighet og minimal turbulens ved karbunn.

Super tett sammenføyning
Twist and Lock’ lås gir gasstett sammmenføyning mellom modulene uten bruk av verktøy. Slangetilkopling med hurtig kobling forenkler flytting av diffusor og oppkobling ytterligere.