Sterner AS
Søk
Close this search box.

Teknologi for
rent vann

Trygt vann gir et trygt land

Stadig mer ekstremvær gjør at vannsituasjonen i mange land er krevende, også i Norge. Utvasking av skogbunnen og avrenning fra områder med økt bearbeiding av jorda har gitt økende fargetall og høyere organisk innhold i de fleste råvannskilder.

Vi leverer komponenter og komplette vannbehandlingsanlegg til drikkevannsanlegg i hele Norge. Vi har over 30 års erfaring med teknologi for rent vann, og har blant annet utviklet en robust og driftssikker løsning kalt AquaZone. Prosessen er helt uten kjemikalier, og har lav slamproduksjon som kan slippes rett ut i naturen.

Start video

VÅRE REFERANSER

Våre kunder er viktige for oss, ta gjerne en titt på noen av anleggene vi har levert og hva våre kunder har å si om oss som leverandør. Se våre referanser her.

Desinfisering og filtrering

Vi har i en årrekke levert anlegg for desinfisering og filtrering av vann til vannbehandlingsanlegg i flere norske kommuner, til akvakulturnæringen og til industri.

For desinfisering leverer vi UV-anlegg i alle størrelser, og våre prosjektingeniører sørger for dimensjonering av riktig og godkjent UV anlegg til ditt vannbehandlingsanlegg. Alle våre UV-anlegg er nøye utprøvd og testet med gode resultater. De lever opp til svært strenge standarder og typegodkjenninger i henhold til både nasjonalt og internasjonalt lovverk for behandling av drikkevann.

Vi leverer alltid originale reservedeler, slik at du er trygg på at ditt anlegg til enhver tid er innenfor gjeldende standarder.

Våre filterløsninger kan tilpasses alle applikasjoner, enten man ønsker automatiske selvspylende trykkfilter, trykkløse trommelfilter eller hvilken som helst annen manuell filtrering. Ta kontakt for en filterdiskusjon.

AquaZone

Kjemikaliefri desinfisering og fargefjerning med AquaZone prosessen

AquaZone-prosessen sørger for rent, velsmakende vann som er trygt å drikke.
Prosessen består av en grundig vannrensing og to desinfeksjonstrinn

Prosessen er kjemikaliefri og gir lavt utslipp av klimagasser.
Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å høre med om AquaZone.

Vi har et stort utvalg av reservedeler og komponenter

Våre komponenter er nøye utvalgt, og har høy kvalitet. Om du behøver reservedeler, eller komponenter som hjelper ditt anlegg til bedre vannkvalitet, finner du oversikt over disse i vår nettbutikk

Med tilgjengelighet i hele landet, er du sikret rask hjelp om noe skulle skje

Med kontorer fra Lofoten i nord, til Porsgrunn i sør, kan du være trygg på rask respons og tett oppfølging uansett hvor i landet ditt anlegg befinner seg.

Vi har en stor serviceavdeling, klar til å rykke ut om noe skulle skje. Vi tilbyr også faste serviceavtaler slik at du som kunde er trygg på at anlegget ditt hele tiden fungerer som det skal. Våre teknikere har høy kompetanse, og tar alle utfordringer på strak arm.

Stort team som brenner for teknologi for rent vann

Vårt team består av mennesker som brenner for rent vann. Vi arbeider med renseteknologi på tvers av flere markeder, og slutter aldri å utvikle prosessene våre.
Våre ingeniører jobber tett med deg som kunde for å finne den rette løsningen for dere.
Vi setter teknologi for rent vann øverst på agendaen, for vi vet at trygt vann er helt essensielt for samfunnet.