Vi søker Salgsingeniør til avdeling Ski

For å imøtekomme den økende etterspørselen etter våre systemer, søker vi nå en Salgsingeniør som kan støtte vårt fagmiljø i Ski.

Vi har god og tett kontakt med kundene og setter vår ære i å møte eksisterende og nye kunder med tekniske løsninger basert på vår teknologi.

I stillingen ligger det ansvar og oppgaver knyttet til å bearbeide, planlegge og gjennomføre markeds - og kundeaktiviteter. Som Salgsingeniør hos oss vil du tilby kundene riktige tekniske vannbehandlingsløsninger og utvikle en gjensidig konstruktiv relasjon. Du vil kontinuerlig følge med i markedet og løpende vurdere muligheter for å posisjonere Sterners leveranser som den foretrukne teknologiske løsning.

Du vil utarbeide - og følge opp tilbud.

Les mer om stillingen på finn.no her

 

Vi søker Automasjonstekniker til avdeling Porsgrunn

Vi utvikler oss raskt innen akvakulturmarkedet og ønsker å styrke vårt automasjonsmiljø ved prosjektavdelingen i Porsgrunn med fagkompetanse innen automasjon med relevant bransjeerfaring.
Vi ønsker oss nye kollegaer som er løsningsorientert, liker å jobbe selvstendig og i team, samt finner glede i å jobbe i et innovativt og faglig automasjonsmiljø.
Vi verdsetter at du evner å holde deg faglig oppdatert, at du følger opp for å sikre at krav til kvalitet og produktivitet oppfylles og at du har en serviceorientert holdning. Stillingen krever til tider reisevirksomhet noe som vil bli reflektert i konkurransedyktige betingelser.

Les mer om stillingen på finn.no her

 

Vi søker Servicetekniker til avdeling Bergen

Vi i Sterner utvikler oss raskt videre og vi ser nå etter en ny servicetekniker i vår avdeling i Bergen.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

• Service, vedlikehold, feilsøking og reparasjon av vår tekniske produktportefølje

• Teknisk support til kunder og kolleger

• Oppfølging av kunder og leverandører

• Montasje på teknisk utstyr

Les mer om stillingen på finn.no her