Sterner AS
Søk
Close this search box.

Oppdrettsanlegg med vannkvaliteten i fokus

Nøkkelen til suksess innen oppdrett er god vannkvalitet, og nettopp derfor er dette, sammen med god fiskevelferd, alltid vår høyeste prioritet.
Med den beste vannkvaliteten får vi sunn og frisk fisk som trives og dermed også vokser raskere, vedlikehold av anlegget krever mindre personell og anlegget krever mindre energi.

For å sørge for optimal vannkvalitet integrerer vi skreddersydde Sterner-design etter ditt behov. Enten du har behov for RAS, gjennomstrømning eller komponenter som bidrar til optimalisering av eksisterende anlegg.

Bærekraftig håndtering av slam

Håndtering av slam er for mange en utfordring, for oss er det en viktig ressurs. Vi sørger for at slammet forvaltes videre, som et viktig bidrag i sirkulærøkonomien.

Vår løsning for mekanisk avvanning og tørking (MAT) tørker slammet på en unik måte, som ivaretar viktige næringsstoffer. På den måten er det tørkede produktet en verdifull ressurs til bruk i gjødsel i det norske landbruket.

Som eneste i verden, har vi utviklet en enestående teknologi for produksjon av biogass (ABR prosessen) fra rent fiskeslam uten bruk av kjemikalier. Teknologien er selvdreven på energi, og energi som er til overs går tilbake til anlegget.

Felles for våre metoder for behandling av slam er at de er spesielt energibesparende, slik at driftskostnadene holdes på et minimum.

Trygg kontroll og styring av ditt anlegg

Med Sterner Automasjon får du full kontroll på anlegget ditt i et brukervennlig kontrollpanel.

Systemet sørger for at verdiene i anlegget overvåkes kontinuerlig, og justeres automatisk etter behov. På den måten sikrer du at alle nøkkelparametere har optimale verdier til enhver tid.

Vi har lagt stor vekt på datasikkerhet i vårt automasjonssystem, slik at ditt anlegg er sikret mot eventuelle dataangrep.

VÅRE REFERANSER

Våre kunder er viktige for oss, ta gjerne en titt på noen av anleggene vi har levert og hva våre kunder har å si om oss som leverandør. Se våre referanser her.

Stort team med bred kompetanse og mange års erfaring

Vårt team består av mennesker med bred kompetanse innen akvakultur. Vi legger stor vekt på å forstå våre kunders behov, og sette sammen den riktige løsningen for ditt anlegg.

Vi jobber tett for å utvikle den mest innovative og effektive løsningen for deg som kunde.

Vi setter teknologi for rent vann øverst på agendaen, for vi vet at med riktig vannkvalitet kommer også fiskevelferd, lavere driftskostnader og lønnsomhet.

Med tilgjengelighet i hele landet, er du sikret rask hjelp om noe skulle skje

Med kontorer fra Lofoten i nord, til Porsgrunn i sør, kan du være trygg på rask respons og tett oppfølging uansett hvor i landet ditt anlegg befinner seg.

Vi har en stor serviceavdeling, klar til å rykke ut om noe skulle skje. Vi tilbyr også faste serviceavtaler slik at du som kunde er trygg på at anlegget ditt hele tiden fungerer som det skal. Våre teknikere har høy kompetanse, og tar alle utfordringer på strak arm.

Vi har et stort utvalg av reservedeler og komponenter

Våre komponenter er nøye utvalgt, og har høy kvalitet. Om du behøver reservedeler, eller komponenter som hjelper ditt anlegg til bedre vannkvalitet, finner du oversikt over disse i vår nettbutikk