Sterner AS
Søk
Close this search box.

Sterner Maritim

Trygg vannbehandling på brønnbåter

Transport av levende fisk er kritisk å håndtere. Det krever strenge prosedyrer som ivaretar fiskehelse og minimerer stress hos fisken under transport.

I Sterner leverer vi utstyr til vannbehandlingen på brønnbåter og annen maritim næring. Både for sikker behandling av vannet, og i tillegg en godkjent prosess for overflatedesinfeksjon av brønn og rørsystemer.

Våre systemer sørger for nøyaktig dosering og innblanding av oksygen og ozongass i brønnvann, og vi leverer måleutstyr av høy kvalitet for måling av vannparameter.

Brønnbåt som seiler i flott vær

VÅRE REFERANSER

Våre kunder er viktige for oss, ta gjerne en titt på noen av anleggene vi har levert og hva våre kunder har å si om oss som leverandør. Se våre referanser her.

Stor bølge og blå himmel med fugler

Riktig vannkvalitet for fisk under transport

Fisk under transport er en kritisk fase, og derfor er det veldig viktig at vannet holder akkurat riktige parameter for fisken for å unngå unødvendig stress på reisen.

Vi i Sterner har spesialisert oss på teknologi for rent vann, og leverer løsninger for vannbehandling på brønnbåter. Vi leverer løsninger for filtrering, UV desinfisering, nøyaktig dosering og innblanding av oksygen og ozongass i brønnvann, og har måleutstyr av høy kvalitet for måling av de fleste vannparameter.

AquaZone

Overflatedesinfeksjon av brønn og rørsystemer

Vår AquaZone prosess har godkjenning fra Legemiddelverket for overflatedesinfeksjon av brønn og rørsystemer.

Prosessen er kjemikaliefri, og det er riktig mengde ozon som sørger for at overflatene desinfiseres:

Resultatet sørger for at alle overflater og rørsystemer er desinfisert etter strenge krav, og hygienen og risikoen for sykdommer er ivaretatt før neste parti med fisk skal inn i båten.

Våre systemer overholder strenge krav

Det er strenge regler for behandling av vann i akvakulturnæringen, og våre systemer og anlegg er biodosimetrisk testet og godkjent av Veterinærinstituttet for bruk til vannbehandling på brønnbåt.

Hos oss er du trygg på at alle komponenter og reservedeler er originale med dokumentasjon på nødvendige godkjenninger, slik at systemene til enhver tid overholder de strenge kravene.

AquaZone prosessen for desinfeksjon av overflater av brønn og rørsystemer har alle nødvendige godkjenninger fra Legemiddelverket.

Med tilgjengelighet i hele landet, er du sikret rask hjelp om noe skulle skje

Med kontorer fra Lofoten i nord til Porsgrunn i sør, kan du være trygg på rask respons og tett oppfølging uansett hvor i landet båten din befinner seg.

Vi har en stor serviceavdeling, klar til å rykke ut om noe skulle skje. Vi tilbyr også faste serviceavtaler slik at du som kunde er trygg på at alt fungerer som det skal til enhver tid. Våre teknikere har høy kompetanse, og tar alle utfordringer på strak arm.

Vi har et stort utvalg av reservedeler og komponenter

Våre komponenter er nøye utvalgt, og har høy kvalitet. Om du behøver reservedeler, eller komponenter som hjelper ditt anlegg til bedre vannkvalitet, finner du oversikt over disse i vår nettbutikk