Sterner AS
Søk
Close this search box.

Teknologi for
rent vann i over 30 år

Mer enn 30 år med innovasjon og teknologi for rent vann

Helt siden den spede begynnelsen på 1990-tallet, har vårt fokus vært på teknologi for rent vann. Vi vet at ingen eier vannet, vi bare låner det og må levere det tilbake minst like rent som det var da vi hentet det inn. Og det er nettopp dette som er vår jobb.

Vi leverer vannbehandling innen fire hovedmarkeder, og tar med oss viktig kunnskap fra de ulike renseteknologiene inn i utviklingen av bærekraftig teknologi som har rent vann i fokus.
Enten du har behov for nøkkelferdige anlegg eller komponenter, kan du være trygg på at vi i Sterner leverer produkter av beste kvalitet, tilpasset ditt behov.

Play Video about Sterner selskapsfilm

I dag er vi lokalisert på fire kontorer i Norge. Vårt mål er å sikre deg som kunde rask hjelp, og de beste løsningene.

Teamet vårt består av mennesker med bred kompetanse som hele tiden jobber sammen for å utvikle de mest innovative og beste løsningene. Vi har en rekke spesialister innen blant annet prosjektering, teknologi, automasjon og biologi og innen alle våre markedsområder.

Våre verdier

Vår visjon er å tilpasse moderne teknologi i en økonomisk, brukervennlig og sikker løsning, der både levetid og driftskostnader er fordelaktige.

Vår fremgang bygger på forståelse av markedets behov, samt evnen til å ta i bruk teknologi og gode styresystemer. Dette har blant annet bidratt sterkt til å modernisere landbasert fiskeoppdrett, der våre løsninger fremdeles er ledende.

Vi setter bærekraft høyt på agendaen, og utvikler løsninger som sørger for lave utslipp og tar vare på miljøet rundt oss. Fremtiden er viktig, og vi er med på å forme den.

Våre referanser

VI LEVER AV GODE SAMARBEID

For å sørge for de beste resultatene, er tett samarbeid med kundene våre noe vi setter høyt. Når faglig ekspertise lytter og forstår konkrete behov og utfordringer, skaper vi sammen løsninger som fungerer. Se våre referanser her.