Sterner AS
Søk
Close this search box.

Sterner service

Stort servicesenter tilgjengelig for deg

Vårt servicesenter tar hånd om salg av reservedeler, teknisk service og support. Våre medarbeidere har lang erfaring med våre løsninger, noe som sikrer deg den beste servicen og støtten når du kontakter oss.

Vi legger stor prestisje i rask respons og høy kompetanse på våre teknikere, da flere av våre produkter er sentrale for driften i mange anlegg.

For henvendelser innen normal arbeidstid, ring oss på 64 85 94 20 eller send oss en epost på  service@sterneras.no.

Døgnbemannet serviceavdeling

De fleste anlegg har drift døgnet rundt, og kritiske feil kan skje når som helst. Med døgnbemannet servicetelefon kan du være trygg på at du får hjelp uansett når på døgnet du har behov for det.

Skjer det en kritisk feil utenom arbeidstid eller i helgen, er vår døgnbemannede vakttelefon klar for å kunne hjelpe.

For henvendelser innen normal arbeidstid, ring oss på 64 85 94 20 eller send oss en epost på  service@sterneras.no.

Med fast serviceavtale sikrer du jevn drift av ditt anlegg

De fleste av våre kunder har fast serviceavtale. Med jevnlig service på ditt anlegg får du lang levetid på installasjonene og driftsmessig forutsigbarhet.

Fyll gjerne ut kontaktskjemaet, eller send en epost til service@sterneras.no, hvis du er interessert i å få mer informasjon om serviceavtale til ditt anlegg.

Tilgjengelig i hele landet

Våre teknikere er lokalisert på fire steder i Norge, og med godt utstyrte servicebiler kan vi yte rask service over hele landet.

Vi har et velutstyrt lager på Ski som gjør at vi unngår lange leveringstider på kritiske reservedeler og kan hjelpe så raskt som mulig. Der tilbyr vi også reparasjoner, vedlikehold og kalibrering av måleutstyr.

Vi har et stort utvalg av reservedeler og komponenter

Er ditt UV-anlegg eldre enn fem år? I så fall begynner nok systemer å vise aldringstegn. Dette kan føre til nedadgående systemytelse og økende energikostnader. Å skifte ut lamper, ballaster samt viskere, børster, sensorer og hylser kan gjøre at systemer på nytt yter sitt beste.

Våre komponenter er nøye utvalgt, og har høy kvalitet.

Vi har er bredt spekter av produkter innen vannbehandling. Du finner oversikt over våre reservedeler og komponenter i vår nettbutikk.