Sterner AS
Søk
Close this search box.

Få med deg vår konferanse
under Aqua Nor

Teknologi og bærekraftig praksis for bedre vannkvalitet og slamhåndtering i oppdrett på land

Bli med oss på et inspirerende og lærerikt innhold på konferansen «Teknologi og bærekraftig praksis for bedre vannkvalitet og slamhåndtering i oppdrett på land» under Aqua Nor i Trondheim i august!

Med over 30 års erfaring med teknologi for rent vann, er vår påstand at vannkvalitet er nøkkelen til suksess innen oppdrett, og i løpet av denne konferansen vil vi gi deg bakgrunnen til hvorfor vi stiller oss bak denne påstanden. Vi vil også gi deg innsyn i våre banebrytende teknologier både for RAS, gjennomstrømningsanlegg og for håndtering av slam fra oppdrettsanlegget.

Avfall fra oppdrettsnæringen er en viktig ressurs, og i løpet av konferansen vil vi gi deg innsyn i hvordan vi som eneste aktør har knekt koden med å skape biogass fra fiskeslam som eneste råstoff. Dette åpner muligheter for å skape energi som går tilbake til anlegget, og ikke minst bidrar det til en langt mer sirkulær tilnærming til oppdrett av fisk på land.

Meld deg på i skjemaet under, vi ser frem til å dele vår kunnskap med næringen under Aqua Nor 2023.

Foredragsholderne

Stian Johnsen

Daglig leder, Sterner Solutions AS

Dr. Anthony J. Dinning

Leder for vannkvalitet, Sterner Group AS

Jan-Ove Hovdenak

Salgssjef Akvakultur

Programmet

Dato: 23.08.2023
Tid: 13:30
Sted: Møterom Sagosen, Trondheim Spektrum

13:30

Matservering og mingling

14:00

Velkommen

14:05

Den beste vannkvaliteten gir de beste resultatene

Hvorfor påstår vi at god vannkvalitet er nøkkelen til suksess innen oppdrett?

14:40

Åpen diskusjon

15:00

Biogass fra fiskeslam som eneste råstoff

Bevist og utprøvd teknologi som tar oppdrettsnæringen et skritt inn i en mer bærekraftig fremtid

15:40

Åpen diskusjon

Påmelding konferanse

Stian Johnsen

Daglig leder, Sterner Solutions AS

Stian Johnsen er administrerende direktør i Sterner Solutions, et selskap med fokus på innovativ teknologi for havbruksnæringen og landbasert fiskeoppdrett. Med en MSc. i prosessteknologi og en BSc i maskin/energi har Stian over 17 års erfaring fra ulike bransjer, inkludert internasjonal olje og gass, avfall-til-energi og havbruk.

I løpet av sine 12 år i olje- og gassindustrien har Stian spesialisert seg på separasjons- og vannbehandlingssystemer for utslipp av produsert vann. Deretter brukte han 2 år på avfall-til-energi, resirkulering av verdisaker i farlig avfall, og 4 år i internasjonal akvakulturvirksomhet, med fokus på bærekraftig landbasert fiskeoppdrett med RAS-teknologi.

Stian har stor tro på potensialet til fremtidig landbasert fiskeoppdrett med innovativ teknologi. Hans motto «Det er ingen grunn til å gjøre ting riktig, hvis du ikke gjør de riktige tingene» reflekterer hans forpliktelse til å finne bærekraftige løsninger for miljøutfordringene vi står overfor.

Dr. Anthony J. Dinning

Leder for vannkvalitet, Sterner Group AS

Dinning har 25 års erfaring innen vann- og avløpsbehandling. Med tidligere fokus på biologisk og kjemisk kontroll i alt fra offshoreindustri, denitrifikasjonsteknologier, sjøvannsbehandling og hygienisk kontroll i næringsindustrien, brukes kompetansen hans til videreutvikling av Sterners teknologi.

Jan-Ove Hovdenak

Salgssjef Akvakultur

52 år, mer enn 30 års erfaring innenfor akvakultur og skipsbyggingsbransjen.
Flere års erfaring som administrerende direktør, og som salgs- og markedsføringsdirektør i ulike selskaper.
Omfattende ledererfaring både internasjonalt og innenfor Norge.

Kjernekompetanse:
– Strategi og forretningsutvikling
– Salg og kontraktsforhandlinger
– Prosjektgjennomføring