Desinfeksjon med UV

Sterner har over 30 års erfaring med teknologi for rent vann, og har i en årrekke levert anlegg for UV desinfisering av vann til vannbehandlingsanlegg i flere norske kommuner, til akvakulturnæringen og til industri.

Vi leverer UV-anlegg i alle størrelser, og våre prosjektingeniører sørger for skreddersydde vannbehandlingsanlegg til våre kunders behov. Vi leverer UV-anlegg som er nøye utprøvd med gode resultater. Anleggene lever opp til svært strenge standarder. Våre UV-anlegg leveres utelukkende med originale deler som opprettholder standarder og typegodkjenninger i henhold til internasjonalt lovverk for behandling av drikkevann.

UV-bestråling av vannet er en effektiv, enkel og kostnadseffektiv løsning som imøtekommer vannforsyningsmyndighetenes og vannbransjens krav om økt sikkerhet, også mot parasitter.

Desinfisering av vann ved hjelp av UV lys fungerer kortfattet slik at når mikrobene i vannet blir eksponert for UV lys, blir DNA ødelagt slik at det ikke dupliseres. Dermed kan ikke mikrobene formere seg og dør ut. Metoden er meget effektiv i drikkevann, og også som etterbehandling av avløpsvann og for å desinfisere sjøvann.

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best til ditt behov.