Sterner AS
Søk
Close this search box.

Møt oss på Aqua Nor i Trondheim 22. - 24. august

Det siste innen oppdrettsteknologi!

Akvakulturnæringen har hatt en voldsom vekst i løpet av disse årene, og teknologi, prosesser og tjenester knyttet til oppdrett av laksefisk, marine arter, skjell m.m. er representert på Aqua Nor. Alle de viktigste oppdrettsnasjonene er til stede på Aqua Nor, verdens største utstilling for akvakulturteknologi, enten som utstillere, besøkende eller i offisielle delegasjoner. Vi i Sterner skal selvfølgelig delta på moroa!

Messen vil foregå i Trondheim 22. – 24. august og du kan møte oss på stand D-329.

Aqua Nor er fullspekket av flotte utstillere, og byr på et konferanseprogram du kan glede deg til – både innen teknologi og innovasjon og innen kunnskapsdeling. Her er det mange spennende foredragsholdere.

Onsdag 23. august kl 13:30 har du muligheten til å høre vårt spennende foredrag Teknologi og bærekraftig praksis for bedre vannkvalitet og slamhåndtering i oppdrett på land samtidig som vi byr noe å bite i.

Meld deg på her

Vi blir å treffe på stand D-329 under hele messen. Her vil vi stå med stå med en godt bemannet stand, og du har mulighet til å komme innom og få vite mer om våre unike teknologier innen akvakultur, eller bare ta en kaffe og slå an en hyggelig prat.

Vi gleder oss til å treffe gamle – og stifte nye bekjentskaper på Aqua Nor, og håper vi ses der!

AKTUELT