Sterner AS
Søk
Close this search box.

Sterner Automasjon

Full kontroll over anlegget ditt, uansett hvor du er

Sterner Automasjon er et avansert kontroll- og overvåkingssystem som er utviklet for akvakulturindustrien. Systemet er designet for å imøtekomme morgendagens krav og kobler sammen Operasjonsteknologien (OT) med tingenes internett (IoT).

Med Sterner Automasjon har du full oversikt over anlegget ditt, og kan justere og overvåke nøkkelparametere som oksygen, CO2, temperatur, lys og mye mer fra kontrollrom og mobile enheter, slik at fisken ikke forstyrres mer enn nødvendig. Du har varslingssystemer som gir deg beskjed hvis noe avviker fra normalen i anlegget ditt, selv om du sitter hjemme i sofaen.

Systemet er svært brukervennlig og enkelt å forstå, og kan integreres i alle typer anlegg som for eksempel fôringssystemer, slambehandling og biogass. Systemet kan leveres i eksisterende anlegg så vel som på nye.

Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer om Sterner Automasjon.

VÅRE REFERANSER

Med Sterner Automasjon er du beskyttet mot dataangrep

Dagens trusselbilde er et helt annet enn det var for kun få år siden. Stadig mer drives av automatikk, og dessverre er det også en økning av dataangrep på anlegg som følge av dette. Et angrep av denne sorten kan være fatalt for oppdrettsanlegget, og det er derfor avgjørende at systemet er sikret mot hacking og tap av data.

Vi har lagt stor vekt på datasikkerhet i vårt automasjonssystem, slik at ditt anlegg er beskyttet, og samtidig alltid tilgjengelig fra hvilken som helst plattform.

Vår holistiske tilnærming med tanke på cyber security gjør at vi designer IT infrastrukturen på en robust måte.

Dra nytten av klassens beste sikkerhetstilnærming for din eksterne tilkoblingsløsning, en levende sikkerhetsløsning som kontinuerlig forbedres for et sikkerhetslandskap i utvikling.

Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer.